BCAA 2:1:1 500g

  • 1.400,00ден990,00ден

За достава следи 100ден доплата. Достава до карго базата во градот.

Во листа со желби

Спореди со друг

Постави прашање

Без данок: 990,00ден

Достапност: На залиха

Производител: D.N.A. Your Supps

Код на продуктот: ДНА01

Ознаки:  bcaa500gПОГЛЕДНИСЕВОКАТЕГОРИЈА 2:1:1 БЦАА


ОЖИВЕЈТЕ ГО ВАШИОТ D.N.A. ПОТЕНЦИЈАЛ !!!

DNA Supps BCAA 2:1:1 содржи амино киселини со разгранетиот ланец, кои се карактеризираат со докажани пропорции, висока концентрација, одличен вкус и лесно растворлива форма во прав со што се обезбедува оптимална апсорпција.

Амино киселините со разгранетиот ланец се повеќе од само совршени градежни блокови за вашите мускули, тие исто така ги штитат мускулните влакна против катаболизмот кога се користат како дополнување пред или за време на тренингот. За време на интензивен тренинг, поради присуството на катаболни ензими, вашите мускулни влакна стануваат оштетени и протеинот е ослободен како резултат на тоа оштетување, затоа мускулите штом нема доволно извор на енергија од гликозата, тие се ќе согорат за да се добие потребната енергија за да се издржи напорот. Снабдувањето на БЦАА пред, за време и после тренингот, ви овозможува да го заштитите мускулниот протеин од дефект, бидејќи амино киселините со разгранет синџир се конвертираат, во мускулите и во црниот дроб, во гликоза и може да се користат како алтернативен извор на енергија. Високото ниво на БЦАА во вашето тело за време на тренингот може да ја намали секрецијата на серотонин во мозокот, овозможувајќи значително намалување и одложување на чувството на т.н. централен замор. Ако сакате да тренирате долго и напорно, а истовремено да го спречите дефектот на мускулните влакна, BCAA 2: 1: 1 е совршен производ за вас. Несомнени факти поддржани од бројни научни истражувања. 

Во овој момент, се поставува прашањето за квалитетот на "горивото" за вашите мускули. Кој производ треба да го одберете?
Кристално чист состав, без додатоци или филери и нема непријатни изненадувања. Внимателно избрани суровини со врвен квалитет. По детално истражување и бројни тестирања, конечно е развиен производ, кој ги задоволува очекувањата на дури и најсложените клиенти. Високо квалитетниот оптимално составен аминограм позитивно влијае врз развојот на вашето тело и всушност, делува наместо да дава ветувања што не може да ги исполни.

D.N.A. производите се за да се биде реален, премногу сме стари за бајки, само со факти се работи. Разумно, ви кажуваме точно што е тоа што го добивате !

Инвестирајте ги парите во амино киселините кои ќе ви помогнат да го доведете вашето тело каде што сакате да биде. Инвестирајте во D.N.A. Supps BCAA 2:1:1 ако сакате најдобар "механичар" за вашите мускулни влакна. Некои ќе ти ja ветат месечината... Ние гарантираме квалитет !!!

Supps е повеќе од само името на брендот. D.N.A. е начин да ги подобрите вашите перформанси, да го направите вашиот тренинг поефективен, да ја подобрите регенерацијата, да добиете побрзо и најважно, да го откриете хибернатиот потенцијал на вашето тело !

Специфичен состав, јасни информации, одличен вкус и совршена растворливост се само некои од квалитетите на D.N.A BCAA 2:1:1.

 

Неодамнешни прашања

Постави прашање за овој производ

Мислења

Нема мислења за овој продукт

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!