Beta-Alanine Carno Rush MEGA TABS 80tabs

  • 590,00ден

СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА БЕТА-АЛАНИН, Л-ХИСТИДИН И ВИТАМИН Б6.

Во листа со желби

Спореди со друг

Постави прашање

Без данок: 590,00ден

Достапност: На залиха

Производител: OLIMP SPORT NUTRITION

Код на продуктот: 3066

Ознаки:  betaalanincarnorushmegatabs80tabs beta-alanineПОГЛЕДНИСЕВОКАТЕГОРИЈАПОЧУСТВУВАЈТЕ ЈА ВОЗБУДАТА ОД ВИСТИНСКИ ТРЕНИНГ !

Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® е додаток дизајниран за сите кои практикуваат трнинзи и спортови со голема побарувачка на сила и издржливост, висока физичка припрема и кондиција за тренинзи и натпревари кои се со подолг временски период. Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® помага да се продолжи времето на издржливост (да се намали замотор), со што ќе се зголеми значително обемот на тренингот.

BETA-ALANINE CARNO RUSH МЕГА TABS® - Е СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНА КОМБИНАЦИЈА НА БЕТА-АЛАНИН, Л-ХИСТИДИН И ВИТАМИН Б6 !


Бета-аланин и Л-хистидин дополнети заедно обезбедуваат две супстанции неопходни за синтеза на карносин, што покажува голем анти-оксидативен потенцијал и може да го одложи разградувањето во клетките за време на интензивните тренинзи.

Карносинот е дипептид кој предизвикува производство на Х + јони, кој пак го спречува падот на ПХ нивото во мускулите, поради кое ние чувствуваме замор, омалаксаност и недостаток на енергија. Карносинот е позната како активна супстанција која придонесува во зголемување на силата на мускулите со што има директно влијание врз квалитетот и ефикасноста за време на тренингот, особено во случај на интензивни тренинзи. Со обезбедување на овие две супстанции во исто време, може да се елиминира ризикот од нивниот дефицит, кој произлегува од погрешен начин на исхрана, кои се многу важни за тренингот.

Beta-alanine Carno Rush Mega Tabs® покажува потенцијал во позитивното влијание во смисла на ограничување на тренингот поврзано со киселоста на телото и зголемување на елиминација на киселинските јони од мускулните клетки после тренингот и за време на регенерацијата.

BETA-ALANINE CARNO RUSH МЕГА TABS® ГО ЕЛИМИНИРА ПРАШАЊЕТО ЗА ТОА КОЛКУ ДОЛГО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДРЖИ ДОЛГОТРАЕН НАПОР, НО ПОКРЕНУВА ДРУГО ПРАШАЊЕ: ДАЛИ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВОЗДРЖИТЕ ДО СЛЕДНИОТ ТРЕНИНГ?

Неодамнешни прашања

Постави прашање за овој производ

Мислења

Нема мислења за овој продукт

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!