EXTREME SPEED SHOT 25ml

  • 80,00ден

Производ во течна форма се состои од кофеин, екстракт од гуарана и витамини. Одличен производ за енергија!

Во листа со желби

Спореди со друг

Постави прашање

Без данок: 80,00ден

Достапност: На залиха

Код на продуктот: 3046/1

Ознаки:  extremespeedshot25mlПОГЛЕДНИСЕВОКАТЕГОРИЈАМЕГА ДОЗА ОД 3075мг НА ЕНЕРГЕТСКИ СОСТОЈКИ ВО ЕДНА АМПУЛА !
ОДЛИЧНА АПСОРПЦИЈА !
СУПЕР БРЗ ЕФЕКТ !

Уморен? - Тоа практично е невозможно!

Иновативната енергетска подготовка чии состојки беа избрани за да се надоградат еден со друг и да го интензивираат нивниот ефект. Extreme Speed® Shot ја должи својата екстремна ефикасност до уникатната мега доза (3075мг) од прецизно избрани енергетски состојки собрани во единствениот состав Energy Matrix. Оваа подготовка максимално ги интензивира процесите на производство и контролирано ослободување на енергија во телото за време на нејзиниот недостаток. Таа ја користи иновативната формула за течна технологија за да ја зголеми стапката и ефективноста на асимилацијата на активните состојки содржани во препаратот. Сето ова е во корисна ампула од 25 мл, обезбедувајќи исклучителна практичност за употреба и можноста за негово земање во секое време.

Како функционира Extreme Speed® Shot Energy Matrix?
Сите состојки на Extreme Speed Shot беа избрани за заемно дополнување и интензивирање на нивниот ефект (апсолутна синергија). Единствениот состав на Extreme Speed® Shot Energy Matrix би требало да ги интензивира максимално процесите на производство и контролирано ослободување на енергија во телото во моментот на нејзиниот недостаток.

Кои се предностите на индивидуалните состојки на енергетската матрица?
Кофеин - Вкупната содржина на најпознатиот стимулант е 200 мг во ампула. Ова е 25 пати повисока концентрација отколку во случај на популарните енергетски напитоци и 5 пати повисоко отколку во сличните "shot" верзии. Освен тоа, Extreme Speed® Shot дополнително го нуди прецизно избраниот дел од кофеин во кристална форма на ниво од 25 мг и неговиот природен еквивалент содржан во огромната доза (1750 мг) екстракт од гуарана семе, што обезбедува 175 мг чист кофеин и нуди долг период на ослободување. Кофеинот содржан во семето на гуарана обезбедува лесна стимулација на телото дури до 5 часа од времето на консумирање. Оптималната комбинација на два извори на кофеин обезбедува континуирано и оптимално високо искористување на енергетските извори на телото почнувајќи само неколку секунди по конзумирање на подготовката, гарантирајќи ја најбрзата и најдолготрајната симулација. Кофеинот, благодарение на начинот на кој дејствува, го забрзува метаболизмот, го отстранува чувството на замор и го подобрува расположението и концентрацијата. Тоа дополнително ја зајакнува стимулацијата на масни киселини за ослободување на масни резерви, што го олеснува одржувањето на чистата телесна маса.

Високото ниво на стимулација кое го нуди кофеинот може да го зголеми катаболизмот на мускулните протеини што го намалуваат квалитетот на мускулите. Затоа Extreme Speed® Shot е збогатен со 1000 мг ТАУРИН, што со намалување на производството на серотонин истовремено придонесува за попречување на катаболизмот на системските протеини. Го подобрува метаболизмот на јагленохидратите со зголемување на стапката на нивна асимилација од интензивната работа на мускулни клетки и мозокот. Ова го максимизира користењето на енергетските состојки содржани во Extreme Speed® Shot. Тауринот, исто така, има позитивно влијание врз работата на црниот дроб и органите за вид и целиот нервен и кардиоваскуларен систем.

Додавањето на глукуронолактон обезбедува одржување на енергетски трансформации на телото на највисоко ниво, дури и во време на дефицит на моносахариди (прости шеќери) во крвта. Ова соединение е претходник на рибоза, зголемувајќи го снабдувањето и проширувањето на ефектот за време на дефицит. Ова обезбедува високо снабдување со супстрати неопходни за синтеза на АТП (аденозин трифосфат) - основниот носител на енергија во телото. Глукуронолактонот дополнително го зголемува капацитетот на кислород во крвта и ги врзува карбоксилните киселини, кои во случај на дефицити на гликоза може да се користат за енергетски трансформации кои го обезбедуваат нивното одржување на највисоко ниво. Глукуронолактонот со спојување и транспорт на негативните производи на енергетска трансформација генерирани во значителни количини од страна на клетките за време на продолжено вежбање, учествува и во детоксикацијата на телото. Оваа задача е поддржана и од ВИТАМИНОТ Ц кој се содржи во препаратот, кој благодарение на антиоксидативниот ефект го гарантира одржувањето на слободните радикали на најниско ниво.

Синергијата на дејството на кофеин, таурин и глукуронолактон дополнително се зајакнува со значителното додавање на Л-ТИРОЗИН (100 мг). Ова органско соединение ја исполнува важната улога на интрацелуларниот предавател, кој гарантира дека сигналот за започнување на каскадата за производство на енергија може постојано да се пренесува и сите процеси кои се интензивираат со кофеин, таурин, глукуронолактон и витамински комплекс од Б групата ќе се одвиваат со најголема ефикасност. Л-тирозин го подобрува расположението и благосостојбата на умот и ја зголемува мотивацијата за дејствување. Исто така е претходник на важни хормони кои влијаат на стапката на човечкиот метаболизам, како што се адреналинот или норадреналинот.

Додавањето на витамините од Б групата и нивните прекурзори - никотинамид, пиридоксин хидрохлорид, калциум Д-пантотенат, рибофлавин, цијанокобаламин - гарантира одржување на правилното функционирање на мозокот и целиот нервен систем при интензивни псхо-физички вежби. Соодветното снабдување со витамините од групата Б обезбедува одржување на оптималната трансформација на шеќери, протеини и масти, ја подобрува отпорноста на телото и ги неутрализира прекините во клеточниот процес на дишење. Содржината на Б витамините во Extreme Speed® Shot овозможува користење на состојките на препаратот со најголема ефикасност.

Кои се предностите на Extreme Speed® ​​Shot ?
Extreme Speed® ​​Shot е сеопфатна подготовка за поддршка на физичката и психичката состојба. Неговата единствена ефективност, која не е забележана во било која друга подготовка, е докажана со мега доза (3075 мг) од прецизно избрани енергетски состојки собрани во единствениот состав "Energy Matrix". Примената на формулата за течна технологија овозможува најбрзa можна асимилација на течните активни состојки, кои веднаш се апсорбираат од крвотокот без одложување, кое е карактеристично кај апчињата или капсулите.

Extreme Speed® ​​Shot е неверојатен не само со неговата ефикасност, туку и со својот уникатен енергетски вкус.
Практичните ампули ќе обезбедат максимална удобност при користење и лесно пренесување и транспорт во секое време.

За кого е Extreme Speed® ​​Shot наменет?
Енергетскиот производ што ја поддржува психичката и физичката состојба е посветен специјално за возрасните особи кои водат особено активен животен стил, изложени на интензивни физички или психички активности и возачи. Посебно се препорачува за лица кои не сакаат или не можат да консумираат големи количества на енергетски напитоци или кафе.


Неодамнешни прашања

Постави прашање за овој производ

Мислења

Нема мислења за овој продукт

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!