Контакт

Контакт форма

Контакт

10:00 - 19:00ч Понеделник - Петок
10:00 - 16:00ч Сабота
Недела и државни празници не работиме
За промена и најточни информации за нашето работно време посетете не на нашата Facebook страна или побарајте не на 078 820 222.

ул. Христо Смирненски бр.21лок.2 - 1000 Скопје
Македонија

моб/вибер +389 78 820 222 (Македонски) Види Google мапа

+389 2 310 0045