Совети и поддршка

pbc.mk е најголемата специјализирана продавница во синџирот на спорт и здрава исхрана за спортисти, рекреативни спортисти и луѓе кои се грижат за своето здравје. Во нашите продавници ќе најдете високо обучен кадар, кој знае и може да понуди совети за тоа како да ја подобрат здравствената состојба и да ја достигнат својата цел во било кој спорт, побрзо и побезбедно.
 
Тимот на pbc.mk секогаш стои на располагање за совет, предлог и помош поврзана со производите и начинот на користење.
 
Продажен салон:
 +389 78 820 222
 +389 72 214 411
 
Работн време:
 
Од Понеледник до Петок
од 10:00 – 20:00часот
 
Сабота
од 10:00 – 17:00часот
Во недела и државни празници не работиме.
 
НАША ЦЕЛ
Да се едуцираат луѓето како да водат активен и здрав живот кој е важен за квалитетот на животот без болести и прекумерна телесна тежина. Да правилно ја добиат потребната информација за додатоците во исхрана, дека дополнување со вакви производи е потребно за побрзо, поздраво и по сигурно достигнување до саканата цел, а воедно и подобрување на здравствената состојба.
Сите треба да бидеме физички активни, дали било тоа професионално, аматерски, спорт или само пешачење. Тоа ни ја подобрува здравствената и психофизичката состојба.