За нас

PBC.MK e прва и најголемата регионална интернет продавница која ви овозможува едноставно купување на производи со најширок асортиман, директно од удобноста во вашиот дом, на работа или во движење со што заштедувате време и пари.
Нашиот асортиман се одликува со производи од областа на додатоци во исхраната, спортска аксесорија, фитнес опрема и облека.
 
На pbc.mk ќе најдете детален опис на секој производ со сите карактеристики, назнака за неговата достапност, пакување, вкус, состав и начин на користење како и можностите на достава и начинот на плаќање. Кажано со други зборови Perfect Body Center е најголемата специјализирана продавница во полето на спорт и здрава исхрана за спортисти, рекреативни спортисти и луѓе кои се грижат за своето здравје.
 
Во нашата продавница ќе најдете високо обучен кадар, кој знае и може да ви понуди совети за како да се живее активно, како најдобро, побрзо и побезбедно да ја достигнете својата замислена цел во било кој спорт, а притоа да ја подобрите и задржите вашата здравствена состојба.
Со користење на интернет страната www.pbc.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, онлајн плаќање или плаќање при испорака на вашата адреса. Соодветно прилагодениот преглед на производите ви овозможува лесна навигација низ интернет продавницата со достапност до потребната информација и производ во неколку чекори.
 
Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за развојот на нашите вработени, градењето на добрите односи со нашите добавувачи, дистрибутери и нашите клиенти, за да обезбедиме што подобар квалитет на нашите производи и услуги.
 
HARDCORE RULES