DYNAMIC RESISTANCE ROPE

  • 3.400,00ден

Траката за тренинг со отпор ви овозможува преку специфичните движења во различни ситуации во вашиот спорт да ја зголемите вашата снага, брзина и забрзување, реакција и телесна издржливост.DYNAMIC RESISTANCE ROPE - ОписТраката за тренинг со отпор ви овозмо

Во листа со желби

Спореди со друг

Постави прашање

Без данок: 3.400,00ден

Достапност: На залиха

Производител: HARDCORE RULES

Код на продуктот: ХКР035

Ознаки:  dynamicresistancerope ФИТНЕСОПРЕМА


Опис

elasticno jaze1

Траката за тренинг со отпор ви овозможува преку специфичните движења во различни ситуации во вашиот спорт да ја зголемите вашата снага, брзина и забрзување, реакција и телесна издржливост.
Овозможува вежбање во круг од 360 степени.
elasticno jaze2
elasticno jaze

Неодамнешни прашања

Постави прашање за овој производ

Мислења

Нема мислења за овој продукт

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!