FLASH DEALS
ШТО ПРЕТСТАВУВА PBC FLASH DEALS?

PBC FLASH DEALS е кампања која PBC.MK ќе ја сроведува на одредено време. Таа ќе се одвива во рамките на 24 или 48 часа, за време на кои ќе имате можност да одберете некоја од понудите кои ќе бидат со ограничена количина.

FLASH DEALS
КАКВИ ПОНУДИ ЌЕ ОТКРИЕТЕ?

За време на PBC FLASH DEALS кампањата ќе откриете различни понуди на производи од различни категории кои PBC.MK ќе ги објави. Сите понуди ќе бидат со ексклузивен попуст кој ќе биде валиден само за тое 24 или 48 часа

FLASH DEALS
КОЛКУ ВРЕМЕ ТРААТ ПОНУДИТЕ?

Времетраењето на кампањата е ограничена на 24 или 48 часа. Часовникот на производите ќе ви покажува уште колку време е преостанато до истекување на понудите. Искористете го попустот пред да истече времето на часовникот.

FLASH DEALS
КОГА ЌЕ БИДАТ АКТИВНИ ПОНУДИТЕ ОД PBC FLASH DEALS?

PBC FLASH DEALS е изненадувачка кампања, која почнува без предупредување, стартува со понуди од различни категории. Затоа проверувајте не почесто за да не пропуштите.

PBC FLASHDEALS