Цена
Цена 460ден - 690ден
Бренд
Вкус

ИНСТАНТ ХРАНА

Инстант подготовка - можете да ги користите без претходна подготовка.
Директно растворени во вода, млеко или вашиот омилен напиток.

 

Oat Meal Instant 1000g
460,00ден Без данок: 460,00ден

Меѓу сите житни производи, овесот е рекордно најбогат со протеини, има голема биолошка вредност и ма..

Во кошничка
Oat Meal Instant 1000g Vanilla
460,00ден Без данок: 460,00ден

Меѓу сите житни производи, овесот е рекордно најбогат со протеини, има голема биолошка вредност и ма..

Во кошничка
INSTANT OATMEAL 1.5 kg
590,00ден Без данок: 590,00ден

Со Instant Oatmeal добивате инстант овесна каша со прекрасен вкус и брзо разложување Како инстант..

Во кошничка
INSTANT RICE FLOUR 1,5 kg
690,00ден Без данок: 690,00ден

Инстант оризово брашно од Bigman Nutrition е сестран производ направен од оризово брашно со кој може..

Во кошничка
Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)