THERMO STIM HARDCORE 30 caps

  • 640,00ден480,00ден

За оваа понуда следи доплата од 100ден за транспорт. Испорака до Карго Експрес База.

Во листа со желби

Спореди со друг

Постави прашање

Без данок: 480,00ден

Достапност: На залиха

Производител: OLIMP SPORT NUTRITION

Код на продуктот: 3184/1

Ознаки:  thermostimhardcore30capsСЛАБЕЕЊЕ


ПОСИЛЕН...ПОБРЗ...ПОДОЛГОТРАЕН ЕФЕКТ...

THERMOSTIM Hardcore верзија која е уште посилна, а ефектот е многу побрз и трае многу подолго. Оптимизиран да ги задоволи потребите на оние кои се целосно фокусирани на својата цел. Препорачано од ексклузивната група експерти на тимот на Олимп, за врвни спортисти кои ги практикуваат најсложени спортови на издржливост, сила или боречки вештини.

Токму за вас, директно од лабораториите на Olimp Labs®.

ЗАПОМНЕТЕ, ефикасноста на производите дизајнирани да помогнат во намалувањето на масното ткиво во телото, во голема мера се потпира на нивната способност да ја зголемат основната стапка на метаболизмот и така да ја интензивираат употребата на енергични производи создадени за време на липолизата. Нивната најефикасна употреба се јавува главно кога механизмите за производство на топлина во телото се интензивираат (термогенеза). Овие реакции формираат тесно поврзан систем со метаболичките патишта што го активираат почетокот на распаѓањето на масното ткиво. Затоа THERMOSTIM® Hardcore е дизајниран да ја зголеми ефикасноста на двата овие процеси.

Највисок квалитет на производ произведен по фармацевтски стандарди.

Состојки со врвен квалитет стандардизирани да содржат прецизна количина на активни супстанции.

THERMOSTIM Hardcore е произведен во производство на фармацевтски производи со највисоки стандарди. Состојките се безбедни и се темелно проучени во однос на присуството на микробиолошки контаминации, тешки метали или супстанции што се сметаат забранети во спортот.

Главната предност на THERMOSTIM Hardcore е тоа што е произведен со употреба на стандардизирани растителни екстракти со точно дефинирана содржина на активни супстанции. Поради ова, нивното влијание врз телото е многу поефикасно и предвидливо.

Therm Energy Diffuse System - прецизно избран состав на активни состојки кои влијаат на способноста на телото ефикасно да ги искористи слободните масни киселини кои се појавуваат во крвотокот како резултат на ефективното распаѓање на масното ткиво.

Составот е комплетиран со ефективни антиоксиданти кои ги штитат структурите на ткивата од слободните радикали произведени во големи количини под тежок метаболички стрес генериран при надпросечно физичко вежбање и интензивните процеси на распаѓање на масното ткиво.

THERMOSTIM Hardcore е сеопфатен, прецизно дизајниран производ кој ги поддржува вашите напори насочени кон што побрзо губење на маснотии и забрзување на напредокот за време на тренинзите.

Екстракт од Ѓумбир стандардизиран да содржи 5% ѓумбриоли - истражувања покажале дека активните супстанции содржани во екстрактот, од кои највредни се ѓумбриоли, може да ја зголемат стапката на метаболизмот до 20%, ова е резултат на подобрената употреба на кислород во мускулните клетки што значи дека слободните масни киселини можат подобро да се користат како извор на енергија. Дополнително, ѓумбирот го зголемува чувството на ситост после јадење, што доведува до намалување на внесот на калории во текот на денот.

Екстрактот од Кајен Пипер е стандардизиран да содржи 8% капсаицин - ја зголемува количината на произведена топлина во организмот, истовремено ја забавува стапката на синтеза на масти во масните клетки (адипоцити), со што се инхибира (спречува, намалува, успорува) нивниот раст.

Екстракт од Малина стандардизиран да содржи 98% кетони - Тие делуваат како иницијатор на процесите на распаѓање на мастите. Ја инхибираат акумулацијата на слободни масни киселини во адипоцитите и го интензивираат изразувањето на генот адипонектин, кој според истражувања, ја намалува зрелоста на масните клетки и ја зголемува потрошувачката на енергија поврзана со активноста на раздвојување на протеините (термогенеза).

Екстракт од Црн Пипер стандардизиран да содржи 95% пиперин - Оваа високоенергична активна супстанција ја интензивира термогенезата и оксидацијата на производот добиен од распаѓањето на масното ткиво и ја зголемува стапката на метаболизмот. Во исто време, истражувања покажалет дека пиперинот може да го зголеми нивото на серотонин и бета-ендорфин во мозокот.

THERMOSTIM Hardcore F.A.T. Destroyer System - дизајниран да овозможи што побрз процес за распаѓање на масното ткиво и да го продолжи неговото траење што е можно подолго. Ова се случува како резултат на модификација на активноста на катехоламините и бториот гласник во масната клетка.

Екстракт од Какао стандардизиран да содржи 24% теобромин - Истражувања покажале дека теоброминот делува како благ стимуланс, инхибира деградација на еден од интрацелуларните гласници, со што се спречува забавување на липолизата. Во исто време, тоа е благ диуретик кој му помага на телото да се ослободи од вишокот на хиподермична вода што му овозможува на телото да постигне подефинирана, почиста и потешка форма.

SINETROL® - патентиран екстракт од агруми, стандардизиран да содржи 60% од полифеноли, 10% од флаваноните, со документирано клиничко испитување ја потврдува неговата ефикасност во намалувањето на масното ткиво. Супстанциите содржани во SINETROL® ја потиснуваат активноста на фосфодиестеразата во масните клетки, продолжувајќи го времето на ефективно распаѓање на маснотиите, ослободувајќи слободни масни киселини и глицерол во крвотокот.

Екстракт од Гуарана стандардизиран да содржи 22% кофеин - Овој алкалоид делува како стимуланс, блокира распаѓање на цикличниот аденозин монофоссфат [(cAMP)Кој е дериват на аденозин трифосфат] во клетката, и како таков може да ја продолжи активноста на катехоламини, како што е адреналин. Го забрзува метаболизмот со зголемување на термогенезата и трошењето на калории. Бидејќи кофеинот содржан во гуаранata е врзан за клеточните елементи, неговото ослободување во гастричниот тракт е многу побавно, а нивото на чист кофеин во крвотокот е помало, но трае подолго обезбедувајќи подолга ментална и физичка стимулација, кофеинот во својата чиста, безводна, кристална формата се асимилира многу побрзо, веднаш преминувајќи ја крвно-мозочната бариера, стимулирајќи го централниот нервен систем и брзо зголемувајќи ја метаболичката стапка.

ВНИМАНИЕ! THERMOSTIM® Hardcore е произведен со користење на највисоките стандарди за производство на фармацевтски производи. Состојките се безбедни и се темелно проучени во однос на присуството на микробиолошки загадувања, тешки метали или супстанции што се сметаат за забранети во спортот.

 

Неодамнешни прашања

Постави прашање за овој производ

Мислења

Нема мислења за овој продукт

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!