PBC Body Management

ЗАКАЖЕТЕ ДИЈАГНОСТИКА НА ВАШЕТО ТЕЛО И ДОБИЈТЕ ТОЧНИ ПАРАМЕТРИ НА ВАШАТА:


Колку навистина губите масни наслаги или всушност ја намалувате вашата мускулна маса кога држите диета или интезивно вежбате

Дали знаете колку е вашиот вистински прогрес на мускулна маса кога вежбате?

Дали знаете кој процент на маснотии, мускули и вода треба да бидат во телото според вашата возраст?


PBC BODY MANAGEMENT

  • Ваш професионален водич за здраво и фит тело
  • Точно и прецизно мерење на вкупните масти, мускулната маса и содржина на вода во
  • телото изразено во проценти
  • BMI и калориските дневни потреби
  • Печатен извештај за измерените вредности

Кога ќе ги имате овие информации, можете да добиете целосна слика за вашата физичка подготвеност и да одлучите на што да работите и од што сте задоволни.


ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН НА КАЛЕНДАРОТ ПОДОЛУ

Напомена: Цената на еден дијагностички преглед изнесува 500 денари. Истиот ќе биде бесплатен со Фискална сметка или Фактура од нашата продавница со вкупен износ над 2.000 денари.Услов за искористување на Бесплатна дијагностика е закажување на термин преку нашата веб страна и при пристигнување кај нас приложување на оргинална фискална сметка или фактура од нашата продавница со вкупен износ над 2.000,00 денари (копија од тие документи нема да се земаат во предвид). Ве молиме да закажувате само еден термин, по искористување на закажениот термин можете да направите ново закажување. Повеќе кратни закажувања нема да бидат земено во предвид.